Drone inspection
Changing business with every take-off

DRONE of UAV inzetten voor uw klus op hoogte, wij helpen u de lucht in!

Drone ookwel UAV (Unmanned Aerial Vehicle) genoemd is een vliegtuig zonder een menselijke piloot aan boord. Het zijn kleine vliegende robots die worden bestuurd vanaf de grond. Drone zijn er in verschillende soorten en maten. Van grote militaire Drones die worden ingezet in conflictgebieden tot kleine speelgoed Drones van niet meer dan een paar centimeter. Drones zijn er met vleugels of rotors zoals een helikopter.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Drones met hoge resolutie camera’s of met infrarood camera kunnen worden ingezet om het ons makkelijker te maken. Inspecties uitvoeren met een Drone gaat vele malen sneller dan het opbouwen van een steiger of met een hoogwerker. Drones kunnen met gps gestuurde vliegtechniek precies dat detail razendsnel vastleggen.

Inspecties uitvoeren met Drones wordt steeds vaker toegepast en de huidige regelgeving geeft hiervoor ruimschoots mogelijkheden. Ontwikkelingen op het gebied van Drone techniek volgen elkaar snel op. Er zijn Drones die op veilige afstand haarscherp objecten kunnen vastleggen op film en foto.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Ontdek de mogelijkheden. Waar kan Drone-inspection u mee van dienst zijn? Ontwikkeling in techniek samen met creativiteit genereren nieuwe kansen
Maak kennis met onze diensten. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste partner op het gebied van drone inspecties. Waar kunnen wij u helpen?

Regels en wetten voor het vliegen en mogen filmen met drones veranderen snel. Wij hebben de verschillende wet- en regelgeving voor u op een rijtje gezet.